Saukkojen kesäleiri keräsi hyvin osallistujia tänäkin vuonna

Nivalan saukot järjestivät 2-8.8.2018 Nivalassa uimapainotteisen kesäleirin jo kolmatta kertaa. Leiri kesti siis viisi päivää, vaikka useammat olisivat halunneet leirin kestävän kauemmin. Leiri oli avoin kaikille kouluikäisille, ja siellä olikin niin vanhempaa kuin nuorempaakin osallistujaa. Leiriläisiä tänä vuonna oli 28, joka on enemmän kuin aikaisempina vuosina. Leiriläisten määrään oltiin hyvinkin tyytyväisiä. Mukana oli myös viisi ohjaaja, jotka sitten valvoivat ja opettivat leiriläisiä monenlaisessa liikunnassa, mitä he pääsivät kokeilemaan leirin aikana.

Aamut aloitettiin aina Uikossa uinnilla, jolloin leikittiin vedessä erilaisia leikkejä, pelailtiin, harjoiteltiin uinnin tekniikkaa ja vedestä pelastamista sekä hypittiin paljon niin altaan reunalta kuin korokkeeltakin. Joka päivä Nivalan liikuntakeskus Uikko valmisti leiriläisille ja myös ohjaajille monipuolisen lounaan, ettei kenenkään tarvinnut nälissään touhuta.

Iltapäivällä taas testattiin muita lajeja kuten golfia, keilausta,erilaisia sisäpelejä ja leikkejä. Tarkoitus oli myös päästä kokeilemaan jalkapalloa tekonurmikentälle, mutta sateen yllättäessä päästiin Niva-Kaijan koulun liikuntasaliin pelailemaan kaikenlaisia pallopelejä. Viimeisenä päivänä kaikille leiriläisille jaettiin jäätelöt ja todistukset leirille osallistumisestaan.

Leiri onnistui hyvin ja toivon mukaan kaikilla oli mukava kesäloman lopetus. Toivottavasti leiri järjestetään taas ensi vuonna uudestaan ja innokkaita osallistujia löytyy.

Iina Ahlholm

Ryhmäkuva
Ryhmäkuva